Vés al contingut

Activitats passades

Actes del PEMB

Actes externs

Properes activitats

Presentem la nova estratègia per a la regió metropolitana de Barcelona.

EL PEMB i Cercle d'Economia organitzen un esdeveniment amb diverses persones representants d'entitats espanyoles per parlar sobre el futur de les urbs. 

La darrera missió que es presentarà a la Gira del Compromís Metropolità 2030 pel territori de l'RMB serà 'Vitalitat cultural' el 30 de setembre a Rubí. 

Dins el nou pla estratègic per a la regió metropolitana de Barcelona es troba la missió de 'Cohesió territorial'. Es presentarà el 29 de setembre a El Prat de Llobregat.

El 27 de setembre tindrà lloc el 6è acte de la Gira de presentació de les missions del Compromís Metropolità 2030 del PEMB, amb l'explicació de la  missió 'Mobilitat sostenible i segura'.

La presentació de la missió 'Alimentació saludable'  tindrà lloc el 23 de setembre a Mataró. Serà el cinquè acte de la gira que fa el PEMB del Compromís Metropolità 2030 al territori.

La meitat de la gira de presentació de les missions del nou pla estratègic per a la regió metropolitana de Barcelona arribarà el 20 de setembre de la mà de la missió 'Habitatge adequat'.

El PEMB presenta la tercera missió del Compromís Metropolità 2030, 'Emergència ambiental i climàtica', el proper 17 de setembre.