Vés al contingut

Certificació de benestar organitzacional a les empreses

FeliciCAT imatge
Sector privat
Supramunicipal
Actiu
Objectius del projecte

FeliciCat ajuda empreses que operen a Catalunya a millorar el seu benestar organitzacional.

Descripció del projecte

El projecte actua com a assessor independent i que es relaciona amb Gerència, així com amb els departaments de Recursos Humans, Màrqueting i de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de les empreses que operen a Catalunya. L’objectiu és oferir serveis professionals que ajudin a determinar el grau de benestar organitzacional de l’empresa gràcies al disseny i l’aplicació d’estudis de clima laboral i assessories de benestar organitzacional.

Una de les motivacions és aconseguir que tota la comunitat d’usuaris i usuàries digitals en els idiomes català i castellà, així com tots els usuaris i usuàries de països hispanoparlants, aconsegueixin desenvolupar les habilitats cognitives i relacions de qualitat amb les persones del seu entorn. Per aquest motiu, feliciCat també treballa amb programes específics per a centres educatius per fer que la vida de les persones que són present i futur de la societat catalana tinguin un propòsit humà, proactiu i sostenible.

A l’equip de feliciCat hi ha professionals experimentats en nombroses disciplines: estudis de mercat, formació, wellness corporatiu, psicologia positiva, transformació digital, creativitat, people analytics, coaching, interiorisme sostenible, esdeveniments, disseny, comunicació audiovisual, etc. L’equip té l’objectiu de treballar en projectes que tinguin com a meta generar sentiments positius a totes les persones implicades. Contribuir que les empreses “passin a l’acció” i demostrar que invertir en el benestar organitzacional té retorn i relació directa amb la consecució dels objectius de negoci.

Àmbits d'intervenció
Model d’empresa

L’impuls de la innovació i l’aportació de prosperitat per a una societat més inclusiva per part del teixit empresarial demana emprendre determinats canvis en els models d’empresa i de negoci, que alhora han de servir per adaptar les estructures en termes de resiliència davant dels canvis en l’entorn i en la mateixa activitat econòmica.

Responsabilitat social

L’assumpció per part del teixit empresarial de la importància d’unes bones condicions laborals i relacions amb els stakeholders i l’entorn per assolir major productivitat suposa incrementar el seu grau de compromís amb les persones que hi treballen i el territori en el qual operen, i obrir pas a l’adopció de pràctiques socialment responsables que han de ser degudament reconegudes i incentivades.

Líders del projecte
Contacte

hola@felicicat.cat 
FeliciCAT – Institut Català de la Felicitat
Roca Umbert (Fàbrica de les Arts)
Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77
Granollers (08401)
637 444 571