Certificació de benestar organitzacional a les empreses

FeliciCAT imatge
Sector privat
Supramunicipal
Actiu
Objectius del projecte

FeliciCat ajuda a empreses que operen a Catalunya a millorar el seu benestar organitzacional.

Descripció del projecte

El projecte actua com a assessor independent i que es relaciona amb Gerència, així com amb els departaments de Recursos Humans, Màrqueting i de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de les empreses que operen a Catalunya. Amb quin objectiu? Oferir serveis professionals que ajudin a determinar el grau de benestar organitzacional de l'organització, gràcies al disseny i aplicació d'estudis de clima laboral i assessories de benestar organitzacional.

Una de les motivacions és transmetre a tota la comunitat d'usuaris/es digitals en idioma CAT i ESP, així com de tots/es els/les usuaris/es de països hispano-parlants, que aconsegueixin desenvolupar les habilitats cognitives i relacions de qualitat amb les persones del seu entorn. Per aquest motiu, a feliciCat també treballa amb programes específics per a centres educatius per fer que la vida de les persones que són present i futur de la societat catalana tinguin un propòsit humà, proactiu i sostenible. 

A l'equip de feliciCat hi han professionals experimentats en multitud de disciplines: estudis de mercat, formació, wellness corporatiu, psicologia positiva, transformació digital, creativitat, people analytics, coaching, interiorisme sostenible, esdeveniments, disseny, comunicació audiovisual, etc. L'equip de té com a objectiu treballar en projectes que tinguin com a meta generar sentiments positius a totes les persones implicades. Ajudar al que les empreses “passin a l'acció”, i demostrar que invertir en el benestar organitzacional té retorn i que té relació directa amb la consecució dels objectius de negoci.

Àmbits d'intervenció
Model d’empresa

L’impuls de la innovació i l’aportació de prosperitat per a una societat més inclusiva per part del teixit empresarial demana emprendre determinats canvis en els models d’empresa i de negoci, que alhora han de servir per adaptar les estructures en termes de resiliència davant dels canvis en l’entorn i en la mateixa activitat econòmica.

Responsabilitat social

L’assumpció per part del teixit empresarial de la importància d’unes bones condicions laborals i relacions amb els stakeholders i l’entorn per assolir major productivitat suposa incrementar el seu grau de compromís amb les persones que hi treballen i el territori en el qual operen, i obrir pas a l’adopció de pràctiques socialment responsables que han de ser degudament reconegudes i incentivades.

Líders del projecte
Contacte

hola@felicicat.cat 
FeliciCAT – Institut Català de la Felicitat
Roca Umbert (Fàbrica de les Arts)
Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77
Granollers (08401)
637 444 571