MENJA, ACTUA, IMPACTA 

Imatge MENJA, ACTUA, IMPACTA
Sector públic
Sector privat
Organitzacions ciutadanes
Mitjans de comunicació
Altres
Actiu
Objectius del projecte

Menja, actua, impacta consisteix en un projecte educatiu que busca ajudar a construir competències i habilitats vinculades amb l’alimentació sostenible i saludable

A través de propostes d’experimentació lúdica, jocs, tallers, reptes i enigmes s’afavoreix el compromís dels infants i joves amb un món millor.  

Descripció del projecte

Menja, actua, impacte  és un projecte basat en quatre grans pilars: una exposició temàtica de 1.500 m² sobre alimentació sostenible i saludable, un projecte educatiu, un programa digital amb continguts divulgatius i un programa d’esdeveniments, xerrades, cursos, tallers, etc.  

Amb el suport institucional de: Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona , AMB, Fundació TMB i Ajuntament del Prat de Llobregat.

Amb la col·laboració de: Universitat de Barcelona, Universitat de Vic, Materfad, Agència de Salut Pública de Catalunya, Espigoladors, El Bulli Foundation, IRTA i Justícia Alimentaria.

Amb el suport de: Damm Fundació, Novell, PEDIAL, El Periódico, DANONE i Carnet JOVE.

Àmbits d'intervenció
Consum responsable

L’actitud, individual i col·lectiva, de les persones consumidores és clau per aconseguir impulsar la producció de proximitat i, en general, la sostenibilitat del sistema alimentari, que és un requisit bàsic per fer-lo també més saludable. Des de la tria dels productes fins al seu ús adequat i la minimització del malbaratament i les deixalles cal plantejar la nostra alimentació amb una mirada conscient i responsable.

Contacte

info@menjaactuaimpacta.org  
Edifici CENTRE ESPLAI
Carrer Riu Anoia 42-54
El Prat de Llobregat (08820)
617 682 924 // 35 511 766