Vés al contingut

Menja, actua, impacta 

Imatge MENJA, ACTUA, IMPACTA
Sector públic
Sector privat
Organitzacions ciutadanes
Mitjans de comunicació
Altres
Actiu
Objectius del projecte

Menja, actua, impacta és un projecte educatiu que busca ajudar a construir competències i habilitats vinculades a l’alimentació sostenible i saludable

A través de propostes d’experimentació lúdica, jocs, tallers, reptes i enigmes, s’afavoreix el compromís dels infants i joves amb un món millor.
 

Descripció del projecte

Menja, actua, impacta és un projecte basat en quatre grans pilars: una exposició temàtica de 1.500 m² sobre alimentació sostenible i saludable, un projecte educatiu, un programa digital amb continguts divulgatius i un programa d’esdeveniments, xerrades, cursos, tallers, etc. 

Suport institucional: Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, AMB, Fundació TMB i Ajuntament del Prat de Llobregat.

Amb la col·laboració de: Universitat de Barcelona, Universitat de Vic, Materfad, Agència de Salut Pública de Catalunya, Espigoladors, El Bulli Foundation, IRTA i Justícia Alimentaria.

Amb el suport de: Damm Fundació, Novell, PEDIAL, El Periódico, DANONE i Carnet JOVE.
 

Àmbits d'intervenció
Consum responsable

L’actitud, individual i col·lectiva, de les persones consumidores és clau per aconseguir impulsar la producció de proximitat i, en general, la sostenibilitat del sistema alimentari, que és un requisit bàsic per fer-lo també més saludable. Des de la tria dels productes fins al seu ús adequat i la minimització del malbaratament i les deixalles cal plantejar la nostra alimentació amb una mirada conscient i responsable.

Contacte

info@menjaactuaimpacta.org  
Edifici CENTRE ESPLAI
Carrer Riu Anoia 42-54
El Prat de Llobregat (08820)
617 682 924 // 35 511 766