Vés al contingut
Garantir l’accés a una alimentació més saludable i sostenible per a tothom i a tot arreu
Què volem assolir el 2030?

El 2030, la dieta de la població de la regió metropolitana de Barcelona es basarà, en un 60 %, en aliments de proximitat

L’alimentació ocupa un lloc cada cop més destacat en l’agenda estratègica de les ciutats. A partir de la Carta Alimentària de la regió metropolitana de Barcelona, la proximitat s’ha identificat com l’element a partir del qual es pot anar aprofundint en la resta de transformacions del sistema alimentari per fer-lo més sostenible, saludable i just, alhora que esdevé una activitat econòmica més rellevant i un factor de cohesió territorial.

16
Organitzacions participants
3
Sessions de treball
Mapa missió 'Alimentació saludable'
Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)
1
Fi de la pobresa
2
Fam zero
3
Salut i benestar
4
Educació de qualitat
6
Aigua neta i sanejament
8
Treball decent i creixement econòmic
10
Reducció de les desigualtats
11
Ciutats i comunitats sostenibles
12
Producció i consum responsables
15
Vida d'ecosistemes terrestres