Garantir l’accés a una alimentació més saludable i sostenible per a tothom i a tot arreu
Què volem assolir el 2030?
El 2030, la dieta de la població de la regió metropolitana de Barcelona es basarà, en un 60 %, en aliments de proximitat
L’alimentació ocupa un lloc cada cop més destacat en l’agenda estratègica de les ciutats. A partir de la Carta Alimentària de la regió metropolitana de Barcelona, la proximitat s’ha identificat com l’element a partir del qual es pot anar aprofundint en la resta de transformacions del sistema alimentari per fer-lo més sostenible, saludable i just, alhora que esdevé una activitat econòmica més rellevant i un factor de cohesió territorial.
Àmbits d'intervenció
Sobre què cal actuar?
Projectes
Mira quins projectes estan relacionats amb aquesta missió
Altres documents
Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)
1
Fi de la pobresa
2
Fam zero
3
Salut i benestar
4
Educació de qualitat
6
Aigua neta i sanejament
8
Treball decent i creixement econòmic
10
Reducció de les desigualtats
11
Ciutats i comunitats sostenibles
12
Producció i consum responsables
15
Vida d'ecosistemes terrestres