Vés al contingut

Bicifeina

Imatge Bicifeina
Sector públic
Sector privat
Altres
Actiu
Objectius del projecte

Servei de promoció per anar a la feina amb bicicleta que té com a objectiu final induir un canvi d’hàbits i millorar la qualitat de vida de les persones treballadores. 

Descripció del projecte

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) és una associació de ciclistes urbans que impulsa la bicicleta com a mode de transport i defensa els drets i deures dels ciclistes. El seu àmbit territorial d’actuació és Catalunya. 

L’associació vol integrar la bicicleta de manera real en la mobilitat quotidiana de les persones del país. Treballa perquè les persones usuàries de la bicicleta puguin moure’s de manera segura pels municipis i les ciutats. A més, defensa el dret a respirar un aire net, i la bicicleta pot ajudar a aconseguir-ho. 

En concret, el BACC busca millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’ús de la bicicleta. 

Així mateix, elabora campanyes de promoció i proposa solucions a les ciutats i els pobles que busquen introduir la bicicleta a la mobilitat urbana per transport o per lleure. 

Aquest projecte, Bicifeina, és un servei de promoció per anar a la feina amb bicicleta.  

És un servei adreçat a empreses, entitats i administracions que vulguin estendre l’ús de la bicicleta entre el seu personal, mitjançant un projecte integral que fa efectiu aquest mitjà de transport en els desplaçaments laborals.  

El projecte inclou: 

  1. Un servei de cessió/ lloguer de bicicletes urbanes. 

  1. L’assessorament i la posada en marxa de la flota de bicicletes. 

  1. Formació pràctica i teòrica. 

  1. Manteniment, reparació i gestió de la flota.  

  1. Assessorament d’altres serveis (imatge gràfica, instal·lació d’aparcaments, etc.). 

Àmbits d'intervenció
Multimodalitat i mobilitat activa

Per tal d’aconseguir una mobilitat més eficaç i saludable, és clau comptar amb una metròpoli vertebrada a través de xarxes de mobilitat activa —de vianants i de bicicletes—, d’intercanviadors i noves centralitats, juntament amb una àmplia i coordinada oferta de modes de transport sostenibles que permetin als ciutadans combinar diversos mitjans per fer els seus desplaçaments quotidians.

Contacte

info@bacc.cat  

BACC – Bicicleta Club de Catalunya 

Mestre Ciclista 

Carrer de Maspons, 12 

Barcelona (08012) 

637 25 34 82