Vés al contingut

Pèrgola fotovoltaica que permet la càrrega de vehicles elèctrics al llarg de la jornada laboral i, a més, permet que l'energia generada sobrant, pugui ser utilitzada pels equipaments. 

El nom...

El model de Superilles té com a objectiu recuperar una part de l’espai que actualment ocupen els vehicles privats i aconseguir un espai públic saludable, just, verd, i segur.

El...

Servei de lloguer de vehicles elèctrics compartits per dies i hores a través d’una aplicació mòbil (app) i web, organitzats mitjançant una xarxa d’aparcaments interconnectats arreu de Catalunya. 

Distribució de mercaderies d’última milla en bicicletes d’alta càrrega de capacitat, a través d'una xarxa de microhubs situats de manera estratègica dins del teixit urbà. 

Servei de promoció per anar a la feina amb bicicleta que té com a objectiu final induir un canvi d’hàbits i millorar la qualitat de vida de les persones treballadores. 

Aplicació d’un peatge urbà per a accedir a la ZBE Barcelona amb un pla de xoc simultani, que busca dissuadir l’ús habitual individual del vehicle privat i potenciar modes...