Vés al contingut

Pèrgola fotovoltaica que permet la càrrega de vehicles elèctrics al llarg de la jornada laboral i, a més, permet que l'energia generada sobrant, pugui ser utilitzada pels equipaments. 

El nom...

Crear i regular per llei un programa i un fons de recuperació social i mediambiental i de transformació urbana per reduir les desigualtats socials i fer front a la crisi...

El model de Superilles té com a objectiu recuperar una part de l’espai que actualment ocupen els vehicles privats i aconseguir un espai públic saludable, just, verd, i segur.

El...

Servei de lloguer de vehicles elèctrics compartits per dies i hores a través d’una aplicació mòbil (app) i web, organitzats mitjançant una xarxa d’aparcaments interconnectats arreu de Catalunya. 

Distribució de mercaderies d’última milla en bicicletes d’alta càrrega de capacitat, a través d'una xarxa de microhubs situats de manera estratègica dins del teixit urbà. 

Servei de promoció per anar a la feina amb bicicleta que té com a objectiu final induir un canvi d’hàbits i millorar la qualitat de vida de les persones treballadores.