Vés al contingut

Provar l’eficiència i l’eficàcia de combinar un ajut econòmic complementari amb polítiques actives sociolaborals per a 1.000 famílies de deu barris de l’Eix Besòs, per millorar la seva situació socioeconòmica.

Revertir les desigualtats entre els barris de la ciutat de Barcelona i generar oportunitats en aquells més vulnerables, treballant especialment l’apoderament dels veïns i veïnes. La finalitat és que s’organitzin...

Promoció i gestió d’un parc de 4.500 habitatges de lloguer assequible en l’àmbit de la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana. 

Amb l’objectiu de frenar la tendència a l’alça que experimenten...

El model de Superilles té com a objectiu recuperar una part de l’espai que actualment ocupen els vehicles privats i aconseguir un espai públic saludable, just, verd, i segur.

El...

Impulsar un canvi en la manera de concebre la cura a Barcelona, tant del sector professional com de l’activitat domèstica, per tal d’esdevenir una tasca més compartida amb la comunitat...

Culturopolis consisteix en una trobada per debatre i reflexionar sobre els drets culturals, per incidir sobre com es concreten i per buscar mecanismes que els puguin garantir. 

La programació...