Vés al contingut

L’Innobus Metropolità és una iniciativa que vol apropar el talent dels emprenedors a l’ecosistema empresarial del territori metropolità.

El projecte té els següents objectius:

  1. Ajudar joves postuniversitaris en el llançament...

El projecte Pla de millora de polígons industrials i àrees d’activitat econòmica (SuportPAE) pretén contribuir a la transformació i modernització dels polígons d’activitat econòmica (PAE) arreu de l’àrea metropolitana.

El projecte SmartMed vol contribuir al desenvolupament de destinacions turístiques intel·ligents a la regió del Mediterrani, per tal que siguin més sostenibles i distribuïdes en el territori.

Pèrgola fotovoltaica que permet la càrrega de vehicles elèctrics al llarg de la jornada laboral i, a més, permet que l'energia generada sobrant, pugui ser utilitzada pels equipaments. 

El nom...

Xarxa d’espais interiors o exteriors que ofereixen confort tèrmic a les persones i, en especial, a la població més vulnerable, en èpoques de temperatures extremes.

Promoció i gestió d’un parc de 4.500 habitatges de lloguer assequible en l’àmbit de la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana. 

Amb l’objectiu de frenar la tendència a l’alça que experimenten...